+menu-


Tapahtumat

Hevos Reiki, Koira Reiki ja Kundalini Reiki (myös Master tason) kursseja voi kysellä puhelimitse, tekstiviestitse tai sähköpostitse, pidän niitä Lapinlahdella, Iisalmen lähellä ja myös muualla Suomessa kysynnän mukaan.

Jos sinua kiinnostaa Kundalini Reiki kurssi(t) tai opetella yrttien ja luonnonkasvien käyttöä niin ihmisillä kuin eläimilläkin. Voit ottaa yhteyttä ja tulen lähes minne vain Suomeen jos paikkakunnaltasi tai ystäväpiiristäsi löytyy muita innokkaita. Ota rohkeasti yhteyttä,  kerätään sopiva porukka kasaan niin tulen kurssittamaan. Kursseja voi muunnella ja yhdistellä tarpeen ja halukkuuden mukaan.

– Esimerkiksi olen pitänyt kursseja siten, että on käyty Kundalini Reiki 1-2 kurssi ja seuraavana päivänä on opiskeltu yrttien alkeiskurssi ja opeteltu koirien tai hevosten Reiki hoito.

– Toinen esimerkki: Ollaan opiskeltu hevosten ja ihmisten Reiki hoito ja seuraavana päivänä käyty yrttien alkeiskurssi ja opeteltu yrttitinktuuroiden ja yrttiöljyjen valmistus käytännössä.

Eli mielikuvitus vain on rajana. Kursseja voidaan järjestää tarpeen mukaan, sekä yhdistellä niitä.  Ns custom kurssit ovatkin useimmiten niitä parhaita!

Kesän 2016 aikana pidin vain pari kurssia toiselle paikkakunnalle muuton vuoksi. Keväällä , sekä alkukesästä 2017 on tarkoitus pitää muutamia yrttikursseja eri puolilla Suomea. Myös Reiki kursseja on tarkoitus pitää kysynnän mukaan. Pidän kaikki kurssit lähikursseina, koska vierastan ns nettikursseja ja haluan pitää kurssit siten, että saa kontaktin kurssilaisiin ihan livenä puhumalla ja opettamalla myös hoitotekniikkaa ns. kädestä pitäen.

Haluatko oppia käyttämään yrttejä rohtoina? Tai lisäämään niitä päivittäiseen ruokavalioosi yleiskuntoa ylläpitämään? Parantamaan ja/tai kohottamaan omaa tai lemmikkisi kuntoa? Kiinnostaako yrtteihin/kasveihin liittyvät taikavoimat ja magia? Opit myös tekemään esim hevoselle kivennäisseoksen jne. Nyt erikoiselle ja persoonalliselle yrttikurssille! Kasveihin liittyvästä magiasta ei muilla kursseilla juurikaan puhuta. Myös kuun vaikutus kasvien keruuseen ja käyttöön käydään lävitse. Yrttikursseille mukaan otetaan max 8 osallistujaa/kurssi. Reiki kursseilla max osallistuja määrä on yleensä 5 henkilöä, jotta asioihin ehtii syventyä kunnolla.

Kaikki yrtti kurssit (1, 2 ja 3 kurssit) kestävät n. 6 tuntia sisältäen materiaalien läpinkäynnin ja yrttien/kasvien keruu retken. Osoitteet ym kurssipaikoille ilmoitan osallistujille henk.koht.

Alkeiskurssilla yrtti(1)  käydään läpi 20 tuttua kasvia/yrttiä. Kasvien keruu- ja käyttö-ohjeita, yrttilääkkeiksi ihmisille kuin eläimillekin (huomioiden erityisesti hevoset ja koirat), ravintokäyttöä, viherjauheisiin sopivia kasveja ym. Kurssilla tietoa rutkasti myös kasvien mystisistä/maagisista ominaisuuksista, sekä niiden taikavoimista.
Käymme läpi erilaisia helppoja ohjeita mm. voiteiden ja kääreiden valmistukseen, teesekoituksiin, hauteisiin ja pesuvesiin, öljyihin jne.

Kurssi sisältää teoriaosuuden (noin 3 tuntia), kurssimateriaalin (n. 15 sivua), sekä luonto/keruuretken (noin 2 tuntia). Keruuretkellä kerätään kurssin ajankohtaan ja paikkaan sopivia kasveja. Kukin kerää yhtä tai kahta lajiketta mukaansa.

Kakkoskurssilla käsitellään lisää uusia kasveja (10-15 kasvia) ja perehdytään myös juuriin, kuoriin ja niiden keruuseen ja käyttöön, sekä myös maagisiin ominaisuuksiin ja käyttöön. Jatkokursseille voit osallistua, vaikka et olisi alkeiskurssia käynytkään. Myös pelkät materiaalipaketit myytävänä.

Kolmoskurssin sisältö muotoutuu loppukevään/alkukesän 2016 aikana, mutta lisäyrttien opiskelun lisäksi teemme itse tinktuuraa ja rasvaa/hoitoöljyä jne.

Kurssien hinta riippuu osallistujien määrästä sekä kurssi paikkakunnasta. Kursseilla pitkien välimatkojen vuoksi osa kurssin hinnasta maksetaan ennakko/varaus maksuna . Hinnat ja tiedustelut tarkemmin puh/txt.

Varaa yrtti  kursseille mukaan sään mukaiset asusteet, kori tai muu astia kasveja varten (Ei muovinen!), terävä veitsi tai sakset, narua jos haluat kerätä esim koivua yms ”vihdoiksi”, muistiinpano välineet ja reipasta sekä uteliasta mieltä! Sinulla olisi myös hyvä hieman olla jo tuntemusta kasveista ja/tai ainakin joku alan kirja. Kurssiopas ei ole kunnollisilla kuvilla varustettu (vaikka monipuolinen muuten onkin), joten ota kirja mukaan!

Yrttien alkeiskurssilla tutustutaan lähemmin tuttuihin lähiympäristön kasveihin mm. voikukka, poimulehti, nokkonen, kataja, pihlaja ja koivu, sekä em lisäksi 16 muuta kasvia/yrttiä. sekä niiden yleisimpiin, että vähemmän tunnettuihin käyttötapoihin. Kurssilla kuulet ja opit niihin liityviä taikoja ja riittejä, sekä kansanperinteeseen liittyviä uskomuksia. Mukana myös superfood: pakurikääpä.

Jatkokurssit täydentävät aiempia kursseja, mutta on mahdollista käydä myös ”pelkkä” jatkokurssikin.

Kursseille ilmoittautumiset, sekä lisätietoja ja kurssien hinnat puh/txt: 040 460 7851/ Janne. Kerro viestissä mille paikkakunnalle haluat kurssille mukaan, jos haluat kenties kurssin lähemmäs asuinpaikkaasi niin kysy! Huom kursseille mahtuu rajoitettu määrä osallistujia. Joten toimithan pian varmistaaksesi pääsyn mukaan näille ainutlaatuisille kursseille!

HOX Kursseille on pieni ennakko varausmaksu noin 2-3vk ennen kurssin alkua. Kurssille/kursseille sitovat ilmoittautumiset ja kyselyt txt/puh. 040 460 7851/Janne

Reiki kurssit käydään (jos haluaa käydä kaikki Kundalini Reiki osiot) neljässä osassa:

Kundalini Reiki 1-2 – Tämän kurssin käytyäsi voit hoitaa itseäsi ja muita, sekä lähettää kaukohoitoa.

Kunadlini Reiki Master – Tämän kurssin käytyäsi voit em lisäksi myös itse pitää KR 1-2 kursseja sekä aktivoida muita Reiki hoitajiksi

Gold Reiki –

Golden Shakti –

Kaikki sivuilla olevat kirjoitukset ovat Copywright suojattuja.Comments are closed.Hit Counter provided by orange county divorce attorney