+menu-


Hevoset

Energiahoidot Hevosille Ja Koirille (sama pätee myös kaikkiin muihin eläimiin).

Energiahoidoilla pyritään tasapainottamaan chakrat, aukaisemaan tukkeumat sekä edesauttamaan energian virtaamista eläimen elimistössä. Energiahoidossa hoitaja välittää käsiensä kautta universaalia, parantavaa energiaa eläimelle. Prosessissa hoidettavan omat energiat alkavat hakea tasapainoa ja kehon oma paranemisprosessi aktivoituu. Prosessi ulottuu kaikkialle, niin mieleen kuin kehoon. Yleensä ensimmäisenä on havaittavissa rentoutuminen, eläin saattaa jopa nukahtaa hoidon aikana. Energiahoitoa ei voi saada liikaa, eikä milloinkaan ole vahinkoa hoidettavalle.

Mihin energiahoito auttaa?

Energiahoitoja voidaan käyttää kaikkiin vaivoihin, mutta se sopii myös täysin terveille eläimille. Energiahoito aktivoi aina kehon oman paranemisprosessia. Täten se sopii erinomaisesti niin henkisiin kuin fyysisiin vaivoihin. Eläimillä energiahoitoja käytetään tukihoitomuotona esim. leikkausten jäljiltä. Se sopii erinomaisesti myös nopeuttamaan esim. jalkaongelmista parantumista (mm. hankosidevammat, lihasjumit, virheasennot). Hoidoilla on saatu hyviä tuloksia myös erilaisiin stressioireisiin, ähkyyn sekä erilaisiin käytöshäiriöihin.

Itse hoito ei suoraan paranna: vaiva ei ole poissa välttämättä heti hoidon jälkeen, vaan hoito käynnistää paranemisprosessin tai nopeuttaa sitä. Täysin terveillä eläimillä energiahoito toimii hyvän olon antajana, tasapainottajana, sekä parantaa suorituskykyä. Energiahoitoja käytetäänkin paljon myös kisakauden aikana niin ravi- kuin ratsupuolella. Se sopii hyvin myös niin sanotuille ”pullapolleille” kuin eläkeläisille, tukemaan kaikkinaista hyvinvointia ja ehkäisemään erilaisten ongelmien syntymistä.

Miten itse hoito tapahtuu?

Hoidon aikana hoitaja pitää käsiään kevyesti useampia minuutteja hoidettavan chakra pisteissä. Hoito näyttää siltä kuin ei tapahtuisi mitään, mutta itse asiassa siinä tapahtuu paljonkin. Hoito voidaan tehdä myös ilman käsikosketusta, mikäli esim. eläin on hyvin kosketusarka. Hoidettava saattaa saada erilaisia tuntemuksia (esim. lämmön tai viileyden tunne, kihelmöinti). Eläimet ovat erittäin herkkiä tälle hoidolle, joten hoitaja seuraa erittäin tarkasti eläimen reaktioita, esim. haluaako eläin käsiä siirrettävän johonkin muuhun kohtaan. Usein hoitaja löytää käsillään skannaamalla akuuttia hoitoa tarvitsevat kohdat. Energioiden virtaaminen ja tasapainotus jatkuu itse käsittelyn jälkeen seuraavan ainakin vuorokauden ajan.

Hoidon jälkeen tulisi huolehtia siitä että eläimellä on riittävästi vettä saatavilla ja loppupäivän aikana pitäisi välttää fyysistä suoritusta. Parasta olisi jos hevoselle voisi järjestää loppupäivän ”vapaata” palautumista varten.

Toimin lähinnä Pohjois-Savon alueella, mutta myös Kainuussa, Etelä-Lapissa ja Pohjois-Pohjanmaalla liikun Hevosten ja koirien Reiki hoitojen, sekä kurssitusten merkeissä.

Hinnasto

Reikihoito hevoselle 30e/krt (kesto noin 45-60min)

Useamman hevosen/koiran hoito samassa paikassa tai säännölliset käynnit niin hinnoista sovitaan tilannekohtaisesti.

Koiran Reikihoito: 20e/krt luokseni tuotuna, kotikäynti Iisamli/Lapinlahti 30e.

Alle 100km matkoista en ota korvausta. Yli 100km matkat 20e/100km. Usein sovin aikataulut useimpiin paikkoihin niin matkakustannukset siis jakaantuvat. Soita, laita mailia ja kysy! Puhelinnumero ja yhteystiedot löytyvät ”yhteystiedot” valikon alta.

Tässä linkki Youtube latauksiini joissa paljon HevosReiki videoita.

httpv://www.youtube.com/watch?v=user/JanneVega/videos?view=0&flow=grid

Kaikki sivuilla olevat kirjoitukset ovat Copywright suojattuja.Comments are closed.Hit Counter provided by orange county divorce attorney