+menu-


Kundalini Reiki

         Kundalini Reiki hoito

 Hoidoissa ei käytetä perinteisiä Reikissä käytettäviä symboleja eikä monimutkaisia rituaaleja. Pelkkä käsien laittaminen hoidettavan päälle eri kohtiin riittää, olkapäät, otsa, päälaki, polvet, kyynärpäät jne.Hoidossa asiakas on hierontapöydällä selällään ja kokonaisvaltaisessa hoidossa asiakas kääntyy vatsalleen hoidon puolivälissä. Hoitoon tullessa on hyvä laittaa rennot, mukavat ja mieluiten luonnonmateriaaleista valmistetut vaatteet päälle. Virtauksen käynnistyttyä hoitamisen aktiivinen vaihe kestää muutamia minuutteja yhdessä kohtaa.

 Kundalini Reiki hoitaa samanaikaisesti menneisyyttä, nykyhetkeä ja tulevaisuutta. Energia hoitaa fyysistä, henkistä ja eteeristä kehoa sekä sieluntasoja. Suurimmalla osalla elämä jotka käyvät hoidoissa alkaa muuttua paljon parempaan suuntaan, kun heidän kanavansa avataan ja chakrat puhdistetaan tukoksista. Hoitojen myötä tulee tietoisemmaksi ja luovemmaksi oman elämänsä laadun suhteen.

 

                  Kundalini Reikin Historiaa

 Kundalini Reikin on tuonut tanskalainen Ole Gabrielsen Mestari Kuthumilta kanavoiden. Mestari Kuthumi (Koot-Hoom) on toisen säteen, eli Rakkauden ja Viisauden säteen, sekä planeettamme henkisen kehityksen säteen Chocan. Mestari Kuthumi toimii heidän kanssaan, jotka etsivät ja hyödyntävät kaikkea maailmaan kertynyttä viisautta tänä muutosten aikana ja ovat valmiita jakamaan sen muiden kanssa. Tämän mestarin energiat suunnataan fyysisen kehon ja mielen, sekä henkisen ylimielisyyden parantamiseen. Aktivoituminen laajentaa tietoisuutta ja mahdollistaa enemmän valoa, rauhaa ja rakkautta.

Kundalini Reiki on tehokas energiahoitomuoto, mutta aktivoitaessa myös mainio henkisen kasvun menetelmä. Se on tekniikaltaan helppo ja tehokas hoitomuoto. Itseä hoitaessa ja meditoidessa se on erittäin tehokas henkisen kasvun menetelmä.  Usei jo pelkkä aktivointiprosessi avaa, sekä voimistaa kehosi energiakanavia puhdistaen samalla kehostasi energiatukoksia, jolloin mahdollistuu parantavan Reiki virtauksen kulkeminen lävitsesi ja kauttasi hoidettavaan.

Kaikki sivuilla olevat kirjoitukset ovat Copywright suojattuja.

 Comments are closed.Hit Counter provided by orange county divorce attorney