+menu-


Palvelut

HOIDOT

Energiahoidot

Hevos Reiki 30e/krt (40-80min) Oulussa ”kotikäyntinä”. Muualle matkakulut lisätään hintaan sopimuksen mukaan. Vakioasiakkaat 20e/krt (3-4vk.n välein)

AWEH hoito 50e n.60 min.

Kundalini Reiki hoito 40e n.45 min.

Purple Reiki ja Gold Reiki hoito 40e n.45 min.

Hoitoihin sisältyy n. 10 minuutin alku ja loppu keskustelut asiakkaan halutessa. 

Tällä hetkellä tiloja uupuvan tilanteen vuoksi teen vain kotikäyntejä, Muutakin voit kysyä rohkeasti, minulla paljon kontakteja Oulun alueen hoitajiin ja heiltä saisin vuokrattua tilat hoitoa varten mikäli kotikäynti (minulla kannettava hieronpöytä) ei onnistu. Ensi vuoden puolella luultavimmin saan vuokrattua tiloja niin hoitoja kuin kurssejakin varten.

 

Kaukohoidot:

Kundalini Reiki, Purple Reiki ja Gold Reiki kaukohoidot 20e/30 min.

AWEH kaukohoito 20e/30 min.

Asiakkaille myynnissä myös kotiin vietäväksi Himalajan VuoriKristallisuolaa hintaan 8e/kg. Pakurikääpää on myynnissä satunnaisesti (eli kysy) kuivattuna ja puhdistettuna. Puhtaan luonnon keskeltä kerättyä pakurikääpää nousevan kuun aikana. Pakuri on lisäksi myös ”energisoitu”, kuten Kristallisuolapussitkin. Pakuri myydään paloina, jolloin voit itse keittää siitä pakuriveden.

Pakurista: Pakuriteellä on todella hyvä hoitaa ihoa, myös hiukset on hyvä pestä pakurivedellä. Se on myös loistava tuote mm. ihon pigmentti ”virheisiin”. Sitä voidaan myös käyttää kasvoveden sijasta, kuten voi Kristallisuolaakin. 

Tehdään myös henkilökohtaisia yrttiseoksia asiakkaan tarpeen mukaan. a 20e/pussi.

Kaikki sivuilla olevat kirjoitukset ovat Copywright suojattuja.Comments are closed.Hit Counter provided by orange county divorce attorney